tala fou

Tala Fou / Blogs

Malamalama ia matou faʻamatalaga taimi moni

Ulufale atu i le lalolagi e sefulu pito i luga o le lalolagi gaosi photovoltaic inverter i le 2023-Amensolar

Faatasi ai ma le sili atu ma le 200 tagata faigaluega i le lalolagi atoa, o Amensolar o se tasi o tagata taʻalo tele i le maketi fesuiaʻi. O le kamupani na faʻatūina i le 2016 e avea o se faʻalapotopotoga tele e tuʻuina atu fofo o loʻo tuʻuina atu le malosi ma le faʻatonutonuina o fofo mo mea faʻaoga ma galuega tetele malosi. O le tele o inverters a le kamupani o loʻo faʻamoemoeina mo le faʻaoga i totonu o le fale.

asd (1)

A'o fa'atupula'ia le mana'omia o le malosi o le lalolagi, o le fa'aogaina o le malosi fa'afouina o le la ua fa'ateleina. O le mea lea, e manaʻomia ai le gaosiga ma le teuina o faiga e maua ai le malosi sili atu. I le taimi ua tuanaʻi, o le tele o mea faʻapipiʻi eletise na faʻaaogaina le faʻaogaina o le taimi nei, ae o le tele ma le tele o faiga photovoltaic o loʻo faʻaogaina nei le saʻo.

I le lalolagi atoa, o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo le eletise o lona uiga o loʻo sailia e le aufaipisinisi ni fofo sili atu ona lelei ma taugofie. O le i'uga, o lo'o va'ava'ai 'aufaipisinisi e fa'aitiitia lo latou fa'alagolago i le fa'atupuina o suau'u fa'ato'aga ma fesuia'i i puna'oa fa'afouina. O le i'uga, o lo'o latou va'ava'ai mo ni puna eletise e sili atu ona lelei ma fa'atuatuaina. Inverters o se vaega taua i le faia o lenei mea.

asd (2)

E ese mai le AC inverters masani, photovoltaic inverters o loʻo i ai uiga o le tali vave ma le maualuga o le malosi. E le gata i lea, i nisi tulaga PV inverters e mafai foi ona galue e aunoa ma se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

Ina ia sili atu le lelei o faiga photovoltaic, e manaʻomia le faʻaliliuina o le eletise i le taimi saʻo. E mafua ona e na'o le malosi o le susulu o le la e mafai ona maua e le la ma fa'aliliu i le eletise DC i le ao.

Amensolar e ofoina atu le tele o ituaiga o photovoltaic inverters, e aofia ai le tasi-vase ma le tolu-vaega inverters, ma o latou malosiaga mai le 3 kW i le 12000 kW.

O nei photovoltaic inverters e masani ona faʻaaogaina i luga o le fale o le la, Amensolar photovoltaic inverters mai le 3 kW i le 12,000 kW, e aofia aifa'aola fa'aola, 110v hybrid inverters mo Amerika i Matu, ma tolu-vaega teuina mafai inverter.

asd (3)

O le AC-itu ma DC-itu modules e mafai ona faʻaogaina i le taimi e tasi e faʻateleina ai le lelei o ana faiga photovoltaic. E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina faʻapipiʻiina ma le mataʻituina o mea e aofia ai le maualuga o le siakiina o le malosi (MPPT) ma le faʻatonutonuina o le voltage otometi (AVC) o loʻo avanoa. Amensolar ose tasi fo'i fa'atau ta'uta'ua i le lalolagi o lo'o tu'uina atu mea e teu ai le malosi.

asd (4)

Amensolar'smanuia autu i le maketi inverter o lona au inisinia malosi, lea e taulaʻi i le atinaʻeina o oloa inverter maualuga ma tautua tagata faʻatau i le lalolagi atoa. I le maketi inverter, o Amman o se tasi o nai kamupani o loʻo i ai se vaega faʻainisinia faʻapitoa ma taulaʻi i le atinaʻeina o oloa faʻatauvaʻa maualuga. O le 'au e iai ni inisinia poto masani o lo'o masani i le fa'asologa o le olaga o le poloketi ma pe fa'apefea ona mamanuina ma fa'apipi'i inverters.

E galue Amensolar ma le tele o alamanuia e ta'ita'ia ai malosiaga ma fa'alapotopotoga atina'e ina ia mautinoa o ana oloa e fetaui ma mana'oga o tagata. O oloa a le kamupani e mafai ai e tagata faatau ona gaosia le eletise mai punaʻoa faʻafouina ma maua ai le puipuiga faʻalagolago i le eletise mai aʻafiaga leaga. E le gata i lea, o loʻo galulue le kamupani ma le tele o tagata gaosi masini e faʻamautinoa o latou oloa e fetaui ma tulaga saogalemu ma tulaga lelei. E tu'uina atu fo'i e le kamupani le 'au'aunaga ma le lagolago i tagata fa'atau i le lalolagi atoa ina ia mautinoa o lo'o fa'amalieina ana oloa i la'asaga uma.


Taimi meli: Feb-12-2023
Faafesootai matou
O oe:
Fa'asinomaga*