tala fou

Tala Fou / Blogs

Malamalama ia matou faʻamatalaga taimi moni

Fa'amanatuina o le Mid-Autumn Festival ma le AMENSOLAR: Fa'amalamalamaga o Aganu'u ma le fa'afouina o le la

A o latalata mai le Mid-Autumn Festival, o se taimi e potopoto ai aiga i lalo o le susulu malamalama o le masina atoa e faamanatu ai le lotogatasi ma le tele, o le AMENSOLAR o loʻo tu i luma o mea fou i le alamanuia malosi o le la. I le lotolotoi o fa'afiafiaga ma tu ma aga fa'aleaganu'u o lenei fa'afiafiaga, se'i o tatou fa'aalu sina taimi e su'esu'e ai le so'otaga loloto i le va o le Mid-Autumn Festival ma le fa'aonaponei fa'atekonolosi na gaosia i le fale fa'aola inverter a AMENSOLAR.

asd (1)

O le Mid-Autumn Festival, e taʻua foi o le Mooncake Festival, o loʻo i ai se nofoaga faʻapitoa i aganuu a Saina, e faʻaalia ai le toe faʻatasi ma le fealofani. O se taimi e manatunatu ai, faafetai, ma fetufaai taimi o le olioli ma e pele. E pei lava ona susulu mai e le masina atoa lona malamalama malu e aumai faatasi ai tagata, o le la e suitulaga a le AMENSOLAR o lo'o i ai se sao taua i le fa'aogaina o le malosi o le la e fa'amalamalama ai fale ma nu'u i le malosi mama, fa'afouina.

asd (2)

O lo'o iai i totonu o le falegaosimea fa'aonaponei a AMENSOLAR, o inisinia ma tekinisia popoto e galulue ma le le vaivai i le mamanuina, atina'e, ma le gaosiga o suiga fou o le la e fa'aalia ai le tautinoga a le kamupani i le fa'aauau ma le lelei. O nei inverters e avea ma fatu o le malosi o le la, suia le susulu o le la i le eletise ma le ofoofogia ma le faʻatuatuaina, faʻamalosia tagata taʻitoʻatasi ma pisinisi e talia se lumanaʻi lanumeamata.

I le taimi o le Mid-Autumn Festival, o le tuuto o le AMENSOLAR i le tulaga lelei ma le faʻatinoga e matua oʻo mai i le agaga o le lotogatasi ma le manuia o loʻo i ai i lenei faʻamoemoe manuia. E pei lava ona o mai faatasi aiga e faasoa keke masina ma faamemelo i le matagofie o le masina atoa, e galulue faatasi le vaega a le AMENSOLAR e momoli atu vaifofo pito i luga ole la e fetaui ma manaoga o loo fesuisuiai o le maketi o le lalolagi.

asd (3)

A'o susulu mai le masina i le lagi i le po, ma susulu malie atu ai i luga o le lalolagi, o mea fa'aliliu a le la a AMENSOLAR e tutu o ni faailoilo o le malamalama, e ta'ita'ia ai le ala agai atu i se taeao e sili atu ona gafataulimaina ma fa'alelei. Fa'atasi ai ma fa'aliliuga ta'itasi ua fa'ata'atia lelei ina ia ausia tulaga maualuga o le lelei ma le tumau, o lo'o fa'aauau pea ona fa'atūina e AMENSOLAR ni fa'ailoga fou i le vaega o le malosi fa'afouina, fa'auluina le fa'afouga ma le alualu i luma ma oloa uma e tu'ua lona fale gaosimea.

O lenei Festival Mid-Autumn, a o tatou o mai faatasi e faapelepele i tu ma aga ma opogi le mafanafana o sootaga faaleaiga, ia tatou faamanatuina foi le faamaoni le maluelue a AMENSOLAR i le faalauteleina o tekinolosi o le la ma le siitia o le tausiga o le siosiomaga. Talosia ia avea le pupula o le masina atoa e faaosofia ai i tatou e opogi le malosi o le malosi o le la ma faamalamalamaina ai le ala agai atu i se lumanai manuia ma mama mo tupulaga a sau.

asd (4)


Taimi meli: Sep-30-2023
Faafesootai matou
O oe:
Fa'asinomaga*