tala fou

Tala Fou / Blogs

Malamalama ia matou faʻamatalaga taimi moni

Amensolar e susulu i le ASEW 2023: Ta'imua le Fa'afouina Malosiaga Fa'afouina i Taialani

asd (1)

O le ASEW 2023, le fa'aaliga muamua o le malosi fa'afouina a Thailand, na fa'ailoa ai ta'ita'i o pisinisi ma tagata fiafia mai le salafa o le kelope ina ia fa'apotopoto i Bangkok mo se fa'aaliga suatiaina o tekonolosi fa'aonaponei. Faʻamaopoopoina e le Thai Ministry of Energy ma le Nuclear Society of Thailand, faʻatasi ai ma le lagolago a le Matagaluega o Saienisi ma Tekinolosi ma le Matagaluega o Felauaiga, o le mea na tupu na avea o se faʻavae taua mo le faʻaleleia o le galulue faʻatasi i le vaega malosi.

asd (2)

Amensolar, ose ta'uta'ua fa'aliliuina o le la ma le gaosiga o le la, na faia se a'afiaga tele i le ASEW 2023 e ala i le fa'ailoaina o ana fa'afouga fou ma fa'atasi ma le tele o pa'aga eseese. O lo'o fa'atūina i totonu o le maketi o le malosi fa'afouina a Thailand, na fa'aogaina ai e le kamupani le fa'aaliga e fa'ailoa ai lona tomai gaosi ma fa'aalia lana tautinoga i vaifofo gafataulimaina o malosiaga.

asd (3)
asd (4)

Faatasi ai ma le taulaʻi atu i le faʻalauteleina o lona oʻo atu i le lalolagi atoa, na faʻamanuiaina e Amensolar le tele o faʻasalalauga fou i fafo i le taimi o le mea na tupu. O le ta'uleleia o le kamupani mo le tu'uina atu o oloa e sili ona lelei na fa'alogoina malosi i tagata Thailand, ma i'u ai i le sainia o konekarate fou e 58 i le fa'aaliga. O nei faiga faapaaga na faamamafaina ai le faatupulaia o aafiaga a Amensolar i maketi faava o malo ma faamalosia ai lona tulaga o se tagata e sili ona lelei e tuuina atu vaifofo mo le malosi o le la i le lalolagi atoa.

asd (5)

I le ASEW 2023, o le auai o Amensolar na faʻamamafa ai lona faʻamaoni i le faʻauluina o mea fou ma faʻalauteleina le faʻaaogaina o tekinolosi faʻafouina. O le fa'aaliga a le kamupani o su'esu'ega o le la, ma'a, ma vaifofo mo le teuina o le malosi na maua ai le vi'iga mai le au fa'apolofesa fa'apolofesa ma tagata na auai, ma fa'amausaliina ai lona tulaga o se fa'ata'ita'iga i le laufanua malosi fa'afouina.

asd (6)
asd (7)

A'o fa'aauau pea ona tula'i mai Taialani e avea ma tagata autu i le vaega o malosiaga fa'afouina, o le auai o Amensolar i le ASEW 2023 na fa'ata'ita'ia ai lana tautinoga i le ta'imua o le malosi fa'aauau ma fa'atumauina faiga fa'apa'aga tumau i le lalolagi atoa. Faatasi ai ma se faamaumauga o le tulaga lelei ma se vaaiga mamao mo se lumanaʻi lanumeamata, o loʻo tumau pea Amensolar i luma o le suiga o le malosi faʻafouina, ma sauni e faʻataʻitaʻiina le laufanua o alamanuia mo tausaga a sau.

asd (8)
asd (9)
asd (10)

Taimi meli: Aukuso-30-2023
Faafesootai matou
O oe:
Fa'asinomaga*