nyheder

Nyheder / Blogs

Forstå vores oplysninger i realtid

International fotovoltaisk udstilling i München, Tyskland: Amensolar sætter sejl igen

Som en nøglespiller i den kinesiske solcelleindustri gjorde Amensolar-teamet sammen med dets General Manager, Foreign Trade Manager og medarbejdere fra dets tyske og britiske filialer en betydelig tilstedeværelse på verdens største solcelleindustriudstilling - Munich International Solar Europe PV Udstilling afholdt fra 15. til 18. maj 2019.

Amensolar-teamet ankom til Tyskland en uge før udstillingen og reagerede på invitationer fra lokale kunder. Deres rejse fra Frankfurt til Hamborg, fra Berlin til München, viste virksomhedens forpligtelse til at engagere sig i globale markeder.

Med fokus på højteknologi, overlegen kvalitet og førsteklasses ydeevne har Amensolar etableret sig som en førende ekspert i omfattende løsninger inden for den nye energisektor. Virksomheden tilbyder en one-stop-service til kunder, lige fra MBB solcellemoduler, invertere, energilagringsbatterier og kabler til komplette solcelleanlæg.

Ved at kombinere banebrydende solteknologi med deres ekspertise inden for solcelle-invertere, sigter Amensolars solcelleproduktionsanlæg på at rekruttere flere oversøiske distributører. Dette strategiske træk stemmer overens med deres mission om at udvide deres globale fodaftryk og tilbyde deres højkvalitetsprodukter til et bredere publikum.

Gennem at fremvise sine styrker på internationale udstillinger som München International Solar Europe PV-udstilling, demonstrerer Amensolar sit engagement i innovation, kvalitet og kundetilfredshed. Virksomhedens dedikation til at levere omfattende solcelleløsninger understreger dets position som en formidabel spiller i den globale solcelleindustri, klar til fortsat vækst og succes i sektoren for vedvarende energi.

amensolar 5


Indlægstid: 15. maj 2019
Kontakt os
Du er:
Identitet*