nyheder

Nyheder / Blogs

Forstå vores oplysninger i realtid

Amensoalr skinner lyst på POWER & ENERGY SOLAR AFRICA—Etiopia 2019, høster international anerkendelse

AMENSOLARs deltagelse i POWER & ENERGY SOLAR AFRICA—Etiopia 2019 markerede en væsentlig milepæl for virksomheden. Arrangementet, der blev afholdt den 22. marts 2019, gav AMENSOLAR en platform til at fremvise sine banebrydende produkter og etablere en stærk tilstedeværelse på det afrikanske marked. Anerkendt for deres avancerede teknologi, overlegne kvalitet og enestående ydeevne, AMENSOLARs produktsortiment, som inkluderer MBB solpaneler,solcelle-invertere, opbevaringsbatterier, solkabler og komplette solenergisystemer, resonerede godt hos deltagerne, hvilket især opnåede enorm popularitet blandt afrikanske kunder.

amensolar_201903221

amensolar_20190322190927

(Amensolars stand var overfyldt og blev et højdepunkt på denne udstilling.)

Under udstillingen fremstod AMENSOLARs stand som et travlt aktivitetscenter, der tiltrak de besøgendes opmærksomhed og beundring. Virksomhedens engagement i innovation og ekspertise var tydeligt, da personalemedlemmer fra Kinas hovedkvarter og oversøiske filialer engagerede sig med kunder og forklarede de funktioner og teknologier, der er indarbejdet i AMENSOLARs produkter. Denne proaktive tilgang fremhævede ikke kun AMENSOLARs tekniske ekspertise, men viste også virksomhedens dedikation til at levere top-of-the-line løsninger, der er skræddersyet til at imødekomme de forskellige behov på det globale marked.

ETIOPIEN 2

(Personaler fra Kinas hovedkvarter og oversøiske filialer forklarer produkternes funktioner og teknologi til kunderne.

Den overvældende positive respons modtaget af AMENSOLAR på POWER & ENERGY SOLAR AFRICA—Ethiopia 2019 understregede mærkets voksende omdømme og accept blandt internationale distributører og partnere. Ved at demonstrere kinesiske virksomheders elegance og introducere en frisk bølge af energi på det afrikanske marked, styrkede AMENSOLAR sin position som et foretrukket valg for kunder, der søger pålidelige, højtydende solcelleløsninger. Den entusiastiske modtagelse på udstillingen bekræftede AMENSOLARs status som en nøglespiller i sektoren for vedvarende energi, klar til at gøre en varig indvirkning på den globale scene.


Indlægstid: 25. marts 2019
Kontakt os
Du er:
Identitet*