nyheder

Nyheder / Blogs

Forstå vores oplysninger i realtid

Amensolar fokuserer på den 10. Poznan International Fair med nye produktinvertere

Den 16.-18. maj 2023 lokal tid blev den 10. Poznań International Fair afholdt i Poznań Bazaar, Polen. Jiangsu Amensolar ESS Co.,Ltd. viste off-grid invertere, energilagringsinvertere, alt-i-én maskiner og energilagringsbatterier. Standen tiltrak et stort antal besøgende til at besøge og forhandle.

asd (1)

Blandt produkterne, som AMENSOLAR udstiller denne gang, har off-grid inverteren frekvensdroop-kontrolfunktionen, så strenginverteren kan bruges sammen med dieselgeneratoren uden behov for en tredjeparts-controller, hvilket i høj grad udvider applikationen af strenginverter-omfanget.

asd (2)

AMENSOLARenergilagringsinverterunderstøtter multicelle parallelforbindelse og AC-kobling for at transformere det eksisterende solcelleanlæg, og dieselgeneratorer kan oplade batteriet direkte. Den kan fleksibelt styre opladnings- og afladningstiden og kan spare elektricitet, mens den maksimerer strømforsyningen til husholdningsapparater. Toppe fylder dale. Det lancerede stablede batteri har karakteristika af fleksibel kapacitetsudvidelse, praktisk ledningsføring og lang cykluslevetid og har også fået stor opmærksomhed fra kunder.

asd (3)

I fremtiden vil Amensolar fortsætte med at udvikle det latinamerikanske marked, levere højeffektive produkter og tjenester af høj kvalitet som altid, og samtidig øge investeringerne i forskning og udvikling, fortsætte med at studere solcelle-inverter og energilagringsteknologi, så at udviklingen af ​​grøn energi kan gavne flere regioner og bidrage til en bæredygtig udvikling.


Indlægstid: 20. maj 2023
Kontakt os
Du er:
Identitet*